Törekszem a békességre

Békés Anyu

Békés Anyu

Egyszer volt, hol nem volt

2016. február 01. - Loarea


A legtöbb történet úgy kezdődik, hogy a magányos főhős, egy személyes  tragédia után találkozik valakivel, egy mesterrel, vagy legalábbis különleges személlyel, akivel különös kalandokat, utazásokat él át, miközben élete szebb, jobb lesz, de legalábbis közelebb kerül a megvilágosodáshoz.

Az én történetem másról szól. Egy nagycsaládos, kisgyermekes anyukáról, akivel nem történik semmiféle tragédia, akinek simán megy az élete, akinek minden fontos dolog könnyen sikerül, aki nem megy világgá és akinek mégis kevés mindez. Aki keres valamit, valakit a lelke mélyén, amitől több, jobb, más lesz. Hogy sikerül-e neki? Még nem tudom. Minden nap próbálja, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://bekesanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr268344488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása